preloader

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Ultima actualizare: Aprilie 2021

1) Dentalreflex.ro se supune și respectă toate legile în vigoare din Romania privind protecția datelor cu caracter personal. Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos, recomandăm citirea cu atenție a acestora.

2) Dentalreflex.ro își rezervă dreptul de a modifica sau de a întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau chiar în totalitate serviciile prezentate prin intermediul site-ului web, cu sau fară o notificare prealabilă.

3) Nu suntem răspunzători legal față de nici o persoana fizică sau juridică pentru suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului web dentalreflex.ro.

4) Informam pe această cale că putem schimba structura, conținutul, serviciile oferite și condițiile de folosire ale site-ului în orice moment. Noile condiții devin valabile din momentul în care au fost făcute publice și nu au caracter retroactiv.

5) Dentalreflex.ro face toate eforturile pentru a asigura buna funcționare a site-ului web dentalreflex.ro și încerca să corecteze erorile și omisiunile cât mai repede posibil.

6) Dreptul de autor – Toate fotografiile și textele de pe acest site aparțin dentalreflex.ro și sunt protejate de legea 8/1996 privind drepturile de autor și conexe, publicarea sau folosirea lor se face numai cu acordul proprietarului. Excepție unele imagini ce dețin licență gratuită ce au caracter de prezentare sau informativ.

Vă rugăm să raportați orice încălcare a acestor termeni și condiții folosind adresa de mail dentalreflex@gmail.com sau folosind formularul de contact.