preloader

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Ultima actualizare: Aprilie 2021

Informații generale

Dentalreflex.ro se supune și respectă toate legile în vigoare din Romania privind protecția datelor cu caracter personal și se angajează să protejeze și să nu înstrăineze în nici un fel către terți datele Dvs personale pe care ni le dezvăluiți online folosind formularul de contact, comentarii, prin intermediul rețelelor sociale sau telefonic.

Confidentialitatea datelor Dvs cu caracter personal rămâne una din preocupările principale ale noastre și prin prezenta pagină vă informam cu privire la prelucrarea acestor date în contextul utilizării site-ului dentalreflex.ro.

GDPR
Suntem aliniați cu regulamentul 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și conform GDPR, avem obligația de a administra în condiții de siguranță și în scopurile precis menționate datele Dvs personale pe care ni le furnizați folosind site-ul nostru. Nu sunteți obligați să ne furnizați datele personale, însă refuzând nu veți putea utiliza formularele de contact de pe site, nu veți putea lăsa comentarii, nu veți putea cere oferte de preț sau informații, pe scurt nu vom putea păstra legătura.

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
Datele Dvs sunt folosite strict pentru a vă putea răspunde la cereri. Nu oferim altor terți datele Dvs personale și puteți solicita ștergerea lor printr-o simplă cerere.

Contact via email
Dacă ați ales să ne trimiteți un mesaj direct către una din adresele noastre de mail, ne dați în mod direct consimțământul de a vă răspunde ori de cate ori va fi necesar. În urma contactului vom colecta adresa de mail și alte date personale pe care le-ați oferit voluntar în mesaj. Aceste date rămân stocate la noi și le vom folosi doar pentru a vă putea răspunde la cereri.

Formularul de contact sau comanda produse/servicii
În urma folosirii formularului de contact sau comandă produse/servicii sunt colectate următoarele date: nume și prenume, adresă, telefon și adresă de mail. Aceste date rămân stocate la noi, le vom folosi doar pentru a vă putea contacta și oferi serviciile noastre.

Contact telefonic
În urma folosirii contactului telefonic ne dați în mod direct consimțământul de a vă raspunde sau contacta telefonic ori de câte ori va fi necesar. Numărul Dvs de telefon nu vă rămâne stocat la noi decât daca veți deveni client și îl vom folosi doar pentru a vă putea contacta.

Formularul de comentarii pe blog
În cadrul blogului, în articole aveți posibilitatea să adăugați comentarii. În acest caz vă sunt solicitate următoarele date: nume, adresa de mail și adresa website-ului personal dacă există.

Analiza și statistici trafic
Folosim Google Analytics pentru a analiza modul în care vizitatorii folosesc site-ul și pentru a obține statistici cu scopul îmbunătățirii performantelor pe viitor. Din motive strict analitice, este posibilă colectarea datelelor Dvs în mod automat, cum ar fi durata și ora vizitei, locul, paginile vizitate, sistemul de operare folosit și adresa IP. Responsabilitatea colectării datelor revenind direct Google Inc.

Durata de prelucrare a datelor
Nu oferim un termen, datele Dvs rămân stocate la noi și le vom folosi doar pentru a vă putea răspunde, contacta și pentru a trimite oferta serviciilor noastre.

Pentru mai multe informații sau soluționarea de litigii vă rugam să ne contactati pe adresa de mail dentalreflex@gmail.com sau folosind formularul de contact.